mingyumold@126.com + 86 13884490945-

20 vjet përvojë, jo vetëm profesionale

Për të qenë furnizuesi dhe partneri juaj i besueshëm i mykut të injektimit!

Kush jemi ne

MINGYU Mould është një krijues myk i vendosur në Ningbo Kinë, i cili përqendrohet në llojet e formave plastike të injeksionit, të tilla si myk automobilistik, myk aplikimesh shtëpiake, myk elektrik aplikimi, myk elektronik pjesësh, myk precize.

Me më shumë se 20 vjet dizajnimin e mykut dhe përvojën e bërjes së mykut, Mingyu Mould po rritet dhe zhvillohet shpejt, dhe kanë shitur myk jo vetëm në tregun lokal kinez, por edhe në vende të ndryshme të huaja, të tilla si Malajzia, Tajlanda, Jordani, Rusia, Izraeli, Turqia , Emiratet e Bashkuara Arabe, Afrikën, Polonia, Serbia, Meksika, Bolivia, etj.

Përdorimi i çelikut të mirë dhe struktura dhe dizajni i arsyeshëm i myk është këmbëngulja jonë, njohja e klientit dhe kënaqësia është ndjekja jonë.

Mezi presim të merrni kërkesën tuaj të mykut, ne do t'ju japin kuotën e tyre në kohën e parë.

Produkti ynë i përzgjedhur

Pjesë automobilistike myk, myk i pajisjes shtëpiake, myk elektrik i pajisjes, myku i pjesëve elektrike dhe myk preciz

Kohët e fundit ka përfunduar myk

Blog

produkt i derdhur injeksion pluhur
Derdhur injeksion
Mingyu

Procesi i formimit të injeksionit pluhur

Formimi i injeksionit pluhur (PIM), përfshirë formimin e injeksionit metalik (MIM) dhe formimin e injeksionit qeramik (CIM), është një teknologji e përparuar e formimit që mund të prodhojë një numër të madh

Lexo më shumë »
Close Menu
×
×

Shporte