Rreth nesh

Kënaqësia e klientit është persekutimi ynë!

Looking Forwarder për të ndërtuar bashkëpunim të gjatë me ju!

Shërbimi ynë

 • Produkt 2D / 3D vizatim sipas mostrës ose dizajnit personal sipas kërkesës së klientit
 • Dizajn i derdhur, CAD / UG / PROE, etj
 • Analiza e derdhjes së mykëve nëse ka nevojë
 • Mould bërë
 • Testimi i testit të mykut dhe kontrolli i mostrës
 • Derdhje të ulët të injektimit të volumit
 • bojë myk dhe trajtim të veçantë
 • paketimin e mykut dhe rregullimin e transportit

Çfarë bëjmë ne

 1. Auto Mold, myk parakolp auto, tabelë pulti automatik, myk i panelit të dyerve, pjesëve të pjesëve të brendshme automobilistike myk, myk automatik për vrasje, kondicioner pjesësh kondicioner automobilistik me shumicë, etj
 2. Aplikimi Home Home myk, myk kondicioner, pjesët frigoriferike myk, myk TV, myk makine wahsing, myk krijues lëng, myk ftohës ajri, myk shpërndarës uji, myk tenxhere me oriz, etj.
 3. Llojet e pjesëve elektrike myk, dhe myk Precision

Tregu dhe Reuption

Mingyu myk jo vetëm që prodhon myk në tregun vendas kinez, por gjithashtu bën hartimin dhe prodhimin e mykeve për vende të ndryshme, si Izraeli, Polonia, Çekia, Turqia, Indonezia, Malajzia, SHBA, Meksika, Kolumbia, Peru, etj. Besimi dhe mbështetja e klientëve tanë është motivimi për përpjekjet tona të vazhdueshme.

Punëtori dhe Pajisjet

Nevojitet një Citim

ne jemi të gatshëm t'ju hep me ndonjë projekt të ri plastike myk injeksion