Projektimi dhe prodhimi i kallëpit të guaskës së kondicionerit të automobilave

Predha/streha e kondicionerit të automobilave është përbërësi kryesor i kondicionerit të makinës dhe materiali i produktit është PP-TD20. Dizajni i produktit duhet të marrë në konsideratë kërkesa të shumta funksionale si montimi, kullimi dhe dalja e ajrit, kështu që struktura e tij është relativisht komplekse.

MINGYU MOLD ka një përvojë afatgjatë në projektimin dhe prodhimin e kallëpit për guaskën/strehën e kondicionerit të automobilave.