Kjo është një faqe blog për ndarjen e njohurive dhe artikujve në lidhje me njohuritë plastike të myk, formimin e plastikës, dizajnin e mykut, marrjen e mykëve, lajmet e industrisë, lajmet e ekspozitës, etj.

plastike-rroba-hallkë

myk varëse rrobash plastike që tregon video

Kompania Mingyu Mold bëri një myk injeksioni për varëse rrobash plastike, varëse rrobash portative. shiko më poshtë është videoja që tregon këtë myk injeksion. https://www.youtube.com/embed/V8eAYAk8dUQhttps://www.youtube.com/embed/5KMrOfxjKdU

Lexo më shumë »