Menaxhimit të Cilësisë

MINGYU ka një sistem të shëndoshë të menaxhimit të cilësisë dhe sistem procesi. Një departament i pavarur i menaxhimit të cilësisë, duke përdorur pajisje testimi me precizion të lartë të kombinuara me mjete testimi të automatizuara dhe procesin e standardizuar të kontrollit, për të kryer katër lidhje kryesore: inspektimi i materialit në hyrje (IQC), inspektimi i produktit të procesit (IPQC), inspektimi i produktit të formimit (FQC), dhe pranimi i dorëzimit të mykut (OQC). Kontrolli i cilësisë. I gjithë stafi praktikon konceptin e menaxhimit të vetë-inspektimit cilësor të “sistemit me tre inspektime”, “mos pranim të produkteve jokonformuese, pa prodhim produktesh jo konformuese, pa eksportim të produkteve jo konforme”.

Ndiqni kënaqësinë e klientit dhe ndihmoni klientët të arrijnë cilësinë e përsosur të mykut.

inspektimi i lëndës së parë