Forma automatike e shtyllës

Përshkrim

Përshkrim

myk shtyllash automobilistike, myk shtyllash automobilistike, myk injeksioni për pjesët e automobilave

Prezantim i shkurtër:

1 +1 cavitiy, vrapues i nxehtë, çelik NAK80 për bërthamën e mykut dhe zgavrën. C50 për bazën e mykut

 

Lakër / material thelbësor: H13

Fortësia: 46-50HRc

Kontrolluesi i mykut të injektimit: vrapuesi i nxehtë

Numri i zgavrës: 1 +1 zgavër

Makineri machining: CNC, EDM, stërvitje, prerje teli, mulliri, etj.

Toleranca 0.001 e makinës CNC në 0.002mm

Programe kompjuterike: UG, PROE, CAD, SolidWorks (STP / X_T / IGS, etj)

Vizatimi i pjesës 3D: mund të ndihmojë në bërjen e dizajnit 3D sipas kërkesës së klientit

Kohëzgjatja e dorëzimit: ditët e 80

 

MINGYU MOLD është një nga prodhuesit më profesionalë të dizajnit të mykut dhe bërjes së mykut në Kinë, i cili ka më shumë se vjet përvojë 20 në kallëpe automobilesh, si psh, myk grilë grilë, myk pulti, myk para parakolpash, myk me skarë radiatori, myk tullumbace , myk i mbulimit të rrotave, myk prej mudguardi, myk pasqyre e pasme, myk i rripave të trimave, myk i parakohshëm i parakolpit, myk llambash, myk shtyllash, myk i konzollës qendrore, myk i kutive të dorezave, myk i panelit të dyerve.