Formë kuti shpërndarëse telash elektrike

Artikulli: Kutia e kutisë së shpërndarësit të telit elektrik, kutia e kutisë së përbashkët të telit

Përshkrim

Përshkrim

Formë elektrike e kutisë së shpërndarësit të telit elektrik, myk kuti të përbashkët teli, myk injeksioni për shpërndarjen e telave elektrike

Prezantim i shkurtër:

MINGYU MOLD është një prodhues profesional myk plastik në Kinë, i specializuar në projektimin dhe bërjen e llojeve të pllaka plastike. Ashtu si, myk Auto, myk i pajisjeve shtëpiake, myk i pjesëve elektrike, myk i hollë në mur, myk takëmi, etj.

myk plastik i derrit, myk i disponueshëm i derrit, myk takëmi

Core & Cavity Steel: P20, 718, 2738, H13 etj.
Materiali i produktit: PP, PS
Baza e mykut: 45 # ose LKM
Kaviteti: 1 zgavër ose shumë kavitete
Kontrabandist: vrapues i ftohtë / vrapues i nxehtë
Jeta e mykut: Më shumë se të shtëna 1 milion
Specifikimi: Të gjitha madhësitë e disponueshme
Softuer për dizajn: UG, Autocad, Pro / E, Solidworks