Kaloni kutinë e kutisë

Artikulli: kutia e kutisë së kaloni, kutia e kutisë së kalimeve në mur, myk pjesësh elektrike

Përshkrim

Emri: kutia e kutisë së kalimit, kutia e kutisë së prizës, kutia e kutisë së kalimit të murit, forma e injeksionit për kutinë e çelësit

Përmbledhje

Detajet Shpejta

Vendi i origjinës: Zhejiang, China (kontinent)

Emri i markës: Mingyu myk

Modeli i formësimit: Injeksion i Plastikës

Materiali i produktit: PC i papërshkueshëm nga zjarri

Ngjyra: e bardhë ose e personalizuar

 

detajet e paketimit

Kuti prej druri pa tymosje / tymosje

Koha e dorëzimit

60-70 ditë

 

Pse të zgjidhni na?

Ne jemi profesionistë dhe me përvojë në myk plastike injeksion të bërë dhe zgjidhje prodhuese. Ne nuk jemi vetëm një furnizues i mykut, por edhe një ofrues i teknologjisë për të optimizuar cilësinë, koston dhe performancën e produktit.

ENe mund t'ju sigurojmë çmimin më të mirë. Ne kemi një rrjet të fortë të prodhuesit dhe ofruesit të materialeve. Për çdo produkt, ne do të zgjedhim furnizuesit e duhur për të përmbushur pritshmërinë e klientit me koston më të ulët.

Communication Komunikim i madh. Ne jemi me ndikim në anglisht; ne komunikojmë me klientët në çështjet afariste dhe teknike në mënyrë efikase.

UalityKualiteti i siguruar. Ne do të paracaktojmë kërkesat e cilësisë përpara se të filloni punën. Personeli i kualifikuar i QC do të jetë në sit duke kontrolluar cilësinë gjatë proceseve të prodhimit dhe para dërgesës.

— Garancia e parashikuar: nëse ka çështje të cilësisë, ne i dërgojmë zëvendësim klientit për herë të parë.

 

 

Mingyu myk është me përvojë në myk Auto, myk të pajisjeve shtëpiake, myk elektronik të pjesëve, myk të pajisjes elektrike, myk paketimi, dhe myk precize, etj.