derë frigorifer futje shfaqje myk shfaqje

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Kohët e fundit, ne Mingyu myk projektuar dhe bërë një myk plastike injeksion për të bërë derën frigorifer futur. 

Mingyu është me përvojë në bërjen e myk injeksion për llojet e pjesëve plastike të frigoriferit.