Projektimi dhe prodhimi i kallëpit të guaskës së kondicionerit të automobilave

Predha/streha e kondicionerit të automobilave është përbërësi kryesor i kondicionerit të makinës dhe materiali i produktit është PP-TD20. Dizajni i produktit duhet të marrë parasysh kërkesa të shumta funksionale si…

Vazhdo LeximiProjektimi dhe prodhimi i kallëpit të guaskës së kondicionerit të automobilave

myk varëse rrobash plastike që tregon video

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Kompania Mingyu Mold bëri një myk injeksioni për varëse rrobash plastike, varëse rrobash portative. Shikoni më poshtë është video që tregon këtë myk injeksioni. Https://www.youtube.com/embed/V8eAYAk8dUQhttps: //www.youtube.com/ embed / 5KMrOfxjKdU Shpërnda në facebook Facebook Shpërnda në google

Vazhdo Leximimyk varëse rrobash plastike që tregon video