shfaqje vizatimi i mykut të mbuluar me kalimin e murit

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Mingyu myk është i mirë në dëshirimin dhe bërjen e llojeve të mykut injeksion për mbulesën e kaloni të murit, bordin e ndërprerësave të murit, etj.

çeliku i bazës së mykut është # 45. por thelbi i mykut dhe zgavra është çeliku S136 Suedi i cili konsiderohej për sipërfaqe të shkëlqimit të lartë dhe jetë më të gjatë të mykut.