20L myk kovë boje dhe myk kapaku që tregojnë video

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kohët e fundit, kompania MINGYU MOLD mori një urdhër të kovës me bojë 20L. të dy janë një myk zgavër. çeliku bazë i mykut është çeliku # 45, çeliku P20 për thelbin e mykut dhe zgavrën.

shiko më poshtë vizatimet e mykut që tregojnë video.

 

Më poshtë është videoja vizatuese e mykut të kapakut të kovës

Customerfarë klienti duhet të përgatisë për hetimin e mykut:

 1. Fotografitë e qarta të mostrave dhe dimensioni i saktë, pesha
 2. Vizatimet e produkteve në 2D (.dwg) ose 3D (.stp, .igs) do të jenë më të mira
 3. Këshilloni materialin e produktit (p.sh. cila plastikë, ndonjë shtesë?)
 4. Kërkohet numri i zgavrës
 5. Tonfarë tonazhi të makinës së derdhur injeksion do të drejtojë këtë myk
 6. çeliku i mykut nëse kanë kërkesë
 7. vrapues i nxehtë, vrapues i ftohtë,
 8. sipërfaqja përfundimtare e kërkuar
 9. kërkesa e inspektimit të produktit përfundimtar
 10. kërkesë tjetër e lidhur
Share në facebook
Ndani në google
Share në Twitter
Shpërndani në linkin
Ndajeni në vk
Ndani në whatsapp
Ndani në email