Testimi automatik i filtrit të ajrit automatik

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Dje. Ne kompania Mingyu myk bëmë testimin e 1-të myk për mykun neto të filtrit të ajrit. është një myk i vogël, një zgavër dhe duhet ta vendosni rrjetën në anën thelbësore para se të mbyllni mykun.

ju lutem shikoni më poshtë videon për detaje.

Share në facebook
Ndani në google
Share në Twitter
Shpërndani në linkin
Ndajeni në vk
Ndani në whatsapp