myk auto kanal futje ajrit

Item: myk kanali të marrjes së ajrit automatik, myk tuneli ajri automobilistik, myk tub tubi të marrjes së ajrit të makinës, myk hyrje automjeti automatik

Përshkrim

myk auto kanal futje ajrit

Prezantim i shkurtër:

1 kavit, vrapues i ftohtë, çelik NAK80 / H13 për bërthamën e mykut dhe zgavrën. C50 për bazën e mykut

 

Lakër / material thelbësor: H13

Fortësia: 46-50HRc

Kontrolluesi i mykut të injektimit: vrapuesi i ftohtë

Numri i zgavrës: zgavër 1

Makineri machining: CNC, EDM, stërvitje, prerje teli, mulliri, etj.

Toleranca 0.001 e makinës CNC në 0.002mm

Programe kompjuterike: UG, PROE, CAD, SolidWorks (STP / X_T / IGS, etj)

Vizatimi i pjesës 3D: mund të ndihmojë në bërjen e dizajnit 3D sipas kërkesës së klientit

Kohëzgjatja e dorëzimit: ditët e 80

 

MINGYU MOLD është një nga prodhuesit më profesionalë të dizajnit të mykut dhe bërjes së mykut në Kinë, i cili ka më shumë se vjet përvojë 20 në kallëpe automobilesh, si psh, myk grilë grilë, myk pulti, myk para parakolpash, myk me skarë radiatori, myk tullumbace , myk i mbulimit të rrotave, myku prej pluhuri, myk pasqyre e pasme, myk i rripave të trimave, myku i parakohshëm i parakolpit, myk llambë, myku i shtyllës, myku i konzollës së qendrës, kutia e kutive të dorezave, myku i panelit të derës, myku i kanalit të marrjes së ajrit.