bateria e automjetit mbulon myk

Item: myk për mbulimin e baterive automobilistike, mykun e baterisë së makinës, mykun e kontejnerëve të baterive, modelin e mykut të baterive, mykun e baterive për shitje, mykun e injektimit të baterive, mykun e kapakut të baterisë

Përshkrim

bateria e automjetit mbulon myk

Prezantim i shkurtër:

zgavër e vetme, vrapues i ftohtë, çeliku NAK80 / H13 për bërthamën e mykut dhe zgavrën. C50 për bazën e mykut

 

Lakër / material thelbësor: H13

Fortësia: 46-50HRc

Kontrolluesi i mykut të injektimit: vrapuesi i ftohtë

Numri i zgavrës: shumë zgavër

Makineri machining: CNC, EDM, stërvitje, prerje teli, mulliri, etj.

Toleranca 0.001 e makinës CNC në 0.002mm

Programe kompjuterike: UG, PROE, CAD, SolidWorks (STP / X_T / IGS, etj)

Vizatimi i pjesës 3D: mund të ndihmojë në bërjen e dizajnit 3D sipas kërkesës së klientit

Kohëzgjatja e dorëzimit: ditët e 80

 

MINGYU MOLD ka më shumë se eksperiencë 20 vjet në forma automobilistike, të tilla si, myk grilë prej karabili, myk pulti, myk para parakolpit, mykun e grilave të radiatorëve, mykun e tifozëve me tifoz, mykun e mbulesës së rrotave, mykun prej mudguardi, mykun e pasqyrës së pasme, mykun e rripave të trimave, të pasmet myk parakolpi, myk llambë, myk shtyllë, myk qendër tastierë, myk kuti doreza, myk panel panelesh.