myk parakolpi përpara automobilave

Artikulli: myk parakolp automatik para, myk parakolp para automobilave, duke e bërë myk parakolp automobilistik

Përshkrim

Paraqitja e shkurtër e formës së parakolpit përpara automobilave:

1 cavitiy, vrapues i nxehtë, çeliku NAK80 / H13 për bërthamën e mykut dhe zgavrën. P20 për bazën e mykut

 

Lakër / material thelbësor: H13, 2344, Nak80,

Fortësia: 46-50HRc

Kontrolluesi i mykut të injektimit: vrapuesi i nxehtë

Numri i zgavrës: zgavër 1

Makineri machining: CNC, EDM, stërvitje, prerje teli, mulliri, etj.

Toleranca 0.001 e makinës CNC në 0.002mm

Programe kompjuterike: UG, PROE, CAD, SolidWorks (STP / X_T / IGS, etj)

Vizatimi i pjesës 3D: mund të ndihmojë në bërjen e dizajnit 3D sipas kërkesës së klientit

Kohëzgjatja e dorëzimit: ditët e 80