myk pastër fshesë

Aplikacion:myk fshesë me korrent, myk pastrues shtëpie, myk pajisje shtëpiake duke e bërë kompani në Kinë

Përshkrim

myk pastër fshesë

Prezantim i shkurtër:

1 zgavra, vrapues i nxehtë, çeliku NAK80 ose H13 për bërthamën e mykut dhe zgavrën.

Materiale plastike PP
Çeliku i zgavrës dhe thelbit të mykut NAK80, H13
Çeliku i Mouldbase Standard S50C.LkM ... etj
Nënat e zgavrës 1
Fortësia e kavitetit dhe bërthamës 32-50HRC
Ngurtësinë e pjesëve të veshin 55-60HRC
Sistemi kryesor i tërheqjes Asnje
Aksesorët e myk Standardi Mingyu
Sistemit të ftohjes Standardi Mingyu
përfundojë sipërfaqe Lustër e lartë
Jetë e derdhur 500,000-1,000,000shots
Kontrabandist Kontrabandist i nxehtë
Koha e testimit 1st Ditë 65
Paketim Rasti standard eksportues prej druri

 

Mingyu myk është me përvojë në dizajnimin e mykut dhe bërjen e mykut për produkt të ndryshëm, veçanërisht myk të pjesëve të automobilave, myk të aparateve shtëpiake, mykut të mallit, myk precize, formimin dhe bërjen e mykut të hollë të mureve, myk takëmeshash, myk me fshesë me korrent, etj.

nëse ka ndonjë projekt të ri myk, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me ne.