Procesi i formimit të injeksionit pluhur

Derdhja me injeksion pluhuri (PIM), përfshirë formimin e injeksionit metalik (MIM) dhe formimin e injeksionit qeramik (CIM), është një teknologji e përparuar e formimit që mund të prodhojë një numër të madh të përbërësve të formës nga pluhuri.

Vazhdo Leximi Procesi i formimit të injeksionit pluhur

Formimi i injektimit të asistuar nga gazi

Çfarë është gazi i derdhur me injeksion? Injeksioni i asistuar nga gazi (GAM ose GAIM) i referohet injektimit të azotit me presion të lartë inert kur materiali plastik mbushet në zgavrën e mykut (mbushja si 75%

Vazhdo Leximi Formimi i injektimit të asistuar nga gazi

pikat e modelimit të mykut të injektimit

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

përbërja e sistemit Runner të mykut të injektimit Sistemi Runner i mykut injeksion është quajtur gjithashtu sistemi i spërkatjes. është kalimi i nevojshëm për materialin e shkrirjes nga gryka e

Vazhdo Leximi pikat e modelimit të mykut të injektimit

Pjesët e makinave testojnë myk

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Pjesa e makinave të myk, pjesët e automobilave myk, pjesët e pjesëve të makinave, pjesët e automobilave testimi i mykut video https://youtu.be/f0Yjgk4vDzc

Vazhdo Leximi Pjesët e makinave testojnë myk

temperaturën e mykut

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

cila është temperatura e mykut? Temperatura e mykut i referohet temperaturës së sipërfaqes së zgavrës kur kryhet formimi. Shtë e rëndësishme të ruhet temperatura e duhur dhe

Vazhdo Leximi temperaturën e mykut

Derdhur injeksion material PE

çfarë është materiali PE? PE është një lëndë e parë kristalore dhe ka higroskopi jashtëzakonisht të ulët prej jo më shumë se 0.01%, kështu që nuk kërkohet të thahet para përpunimit.

Vazhdo Leximi Derdhur injeksion material PE

Mirëmbajtja e mykut injeksion

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

Krahasuar me kallëpe të tjerë, kallëpi i injektimit është më i komplikuar dhe preciz, dhe kërkesat për funksionimin dhe mirëmbajtjen e produktit janë më të larta. Prandaj, në të gjithë procesin e prodhimit,

Vazhdo Leximi Mirëmbajtja e mykut injeksion