shfaqje vizatimi i mykut të mbuluar me kalimin e murit

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Mingyu Mould është i mirë në përcaktimin dhe prodhimin e llojeve të mykut të injeksionit për mbulesën e ndërprerësit të murit, bordit të ndërprerësit të folesë së murit, etj. çeliku bazë i mykut është # 45. por thelbi i mykut

Vazhdo Leximi shfaqje vizatimi i mykut të mbuluar me kalimin e murit

derë frigorifer futje shfaqje myk shfaqje

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kohët e fundit, ne Mingyu Mould dizajnuam dhe bëmë një myk plastik injeksioni për të bërë futjen e derës së frigoriferit. Mingyu është me përvojë në prodhimin e mykut të injeksionit për llojet e pjesëve plastike të

Vazhdo Leximi derë frigorifer futje shfaqje myk shfaqje

myk varëse rrobash plastike që tregon video

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kompania Mingyu Mold bëri një myk injeksioni për varëse rrobash plastike, varëse rrobash portative. Shikoni më poshtë është video që tregon këtë myk injeksioni. Https://www.youtube.com/embed/V8eAYAk8dUQhttps: //www.youtube.com/ embed / 5KMrOfxjKdU Shpërnda në facebook Facebook Shpërnda në google

Vazhdo Leximi myk varëse rrobash plastike që tregon video

Video me injeksion myk frigorifer me myk

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kompania Mingyu Mold është e mirë në dizajnimin dhe prodhimin e llojeve të mykut të pajisjes shtëpiake, të tilla si myku i sirtarit të frigoriferit, pjesa e futjes së derës së frigoriferit, myku i makinës larëse, pjesët e TV LED

Vazhdo Leximi Video me injeksion myk frigorifer me myk

20L myk kovë boje dhe myk kapaku që tregojnë video

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kohët e fundit, kompania MINGYU MOLD mori një porosi prej kovës me bojë 20L. të dyja janë një kallëp kaviteti. çeliku bazë i mykut është çeliku # 45, çeliku P20 për bërthamën dhe zgavrën e mykut.

Vazhdo Leximi 20L myk kovë boje dhe myk kapaku që tregojnë video

Procesi i formimit të injeksionit pluhur

Derdhja me injeksion pluhuri (PIM), përfshirë formimin e injeksionit metalik (MIM) dhe formimin e injeksionit qeramik (CIM), është një teknologji e përparuar e formimit që mund të prodhojë një numër të madh të përbërësve të formës nga pluhuri.

Vazhdo Leximi Procesi i formimit të injeksionit pluhur

Testimi i mykut të kornizës së filtrit të ajrit automobilistik

 • Autori i postimit:
 • Kategoria e postimit:video myk

Kohët e fundit, kompania MINGYU MOULD bëri testimin e parë të provës së mykut. është një kallëp injeksioni për kornizën neto të filtrit të ajrit automobilistik. https://youtu.be/Aar1E0FOGmA Shpërnda në facebook Shpërnda në google Shpërnda në

Vazhdo Leximi Testimi i mykut të kornizës së filtrit të ajrit automobilistik