Derdhur injeksion material PE

çfarë është materiali PE? PE është një lëndë e parë kristalore dhe ka higroskopi jashtëzakonisht të ulët prej jo më shumë se 0.01%, kështu që nuk kërkohet të thahet para përpunimit.

Vazhdo Leximi Derdhur injeksion material PE

kuti bojë testimi myk video

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

bojë video testimin e mykut të kovave, duke bërë kompaninë e mykut të kovave, prodhuesin e mykut të bojrave në Kinë https://youtu.be/nJ38yNiwyC4

Vazhdo Leximi kuti bojë testimi myk video

auto pjesë testimin e myk video

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Pjesë automatike video me provë me zë, video myk të pjesëve të automobilave, prodhues të mykut automobilistik në Kinë https://youtu.be/yKrSz8Bhzf8

Vazhdo Leximi auto pjesë testimin e myk video

Mirëmbajtja e mykut injeksion

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

Krahasuar me kallëpe të tjerë, kallëpi i injektimit është më i komplikuar dhe preciz, dhe kërkesat për funksionimin dhe mirëmbajtjen e produktit janë më të larta. Prandaj, në të gjithë procesin e prodhimit,

Vazhdo Leximi Mirëmbajtja e mykut injeksion

terminologjia e mykut injeksion

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

Siç e dimë, baza e mykut, përbërësi i ngrohjes, ftohja e mykut dhe modeli i mykut janë shumë të rëndësishme për hartimin dhe prodhimin e formës së injeksionit. Më poshtë janë disa terminologji rreth mykut të injektimit. Injeksioni i bazës së mykut

Vazhdo Leximi terminologjia e mykut injeksion

Klasifikimi dhe përkufizimi i mykut

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Njohuri Mold

Një myk është një pajisje procesi që formon (formon) një material në artikuj dhe artikuj që kanë një formë dhe madhësi specifike. Përfshijnë: vdesin, myk plastik, myk hedh-hedh, vdesin falsifikim, pluhur

Vazhdo Leximi Klasifikimi dhe përkufizimi i mykut