shfaqje vizatimi i mykut të mbuluar me kalimin e murit

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:video myk

Mingyu myk është i mirë në dëshirimin dhe bërjen e llojeve të mykut injeksion për mbulesën e kaloni të murit, bordin e ndërprerësave të murit, etj.

çeliku i bazës së mykut është # 45. por thelbi i mykut dhe zgavra është çeliku S136 Suedi i cili konsiderohej për sipërfaqe të shkëlqimit të lartë dhe jetë më të gjatë të mykut.

Share në facebook
Ndani në google
Share në Twitter
Shpërndani në linkin
Shpërndani në linkin
Ndani në pinterest
Ndajeni në vk
Ndani në whatsapp
Ndani në email